HR Tools

HR Assessment

Vi kan måle HR, så vi hele tiden sikrer, at HR er relevant for din virksomhed.

HR-Afdelingen arbejder ud fra din virksomheds specifikke behov – kun på den måde kan vi skrædersy din HR-afdeling, så den støtter op om virksomhedens strategi.

 

Vi står for at levere en ordentlig løsning, der virker. Derfor tager vi udgangspunkt i, hvor virksomheden er i dag, og sammen lægger vi en plan.

 

Vi benytter HR Practice Assessment ©, som hjælper os til at finde ud af, hvilke HR-mæssige tiltag, der skal til for at opnå virksomhedens mål.

 

Efter en aftalt periode, laver vi en ny måling for at se, hvor langt vi er nået – den nye måling fortæller os, om vi er på rette vej. På den måde bliver HR fleksibelt og relevant.

HR Dashboard...

Når vi har lavet en plan, sørger vi for, at virksomhedens ledelse kan følge med i de væsentligste HR data. Vi har udviklet et HR dashboard, der tjener netop det formål. Dashboardet er relevant fordi det skrædersys til din virksomhed.

 

Du kan følge med i udviklingen i forhold til de parametre, vi bliver enige om, for eksempel medarbejder-omsætningshastighed, anciennitet, diversitet i virksomheden mv. På billedet vises elementer af diversitet.

 

Værktøjet kan hjælpe med at opdage tendenser i virksomheden og medarbejderstaben, så ledelsen kan nå at handle i tide.

Løn benchmark

Har din virksomhed flere afdelinger, eller har I behov for at måle løn op imod lignende virksomheder, er der mulighed for at måle løn og goder med vores løn-benchmark. 


Værktøjet kan benyttes til at få overblik over lønniveaur i forskellige afdelinger på stillingsniveau, og I kan helt konkret måle, om der er lønforskelle, hvor der ikke bør være der.